Extraescolar de robòtica a l’escola Mare de Déu de Núria a l’Octubre

Extraescolar de robòtica a l’escola Mare de Déu de Núria a l’Octubre

Instructora: Mariona Agulló

Els alumnes de 1r i 2n, han demostrat que les nenes també estan interessades per la robòtica, i han començat Octubre amb moltes ganes d’aprendre i participar a classe.

Cadascú d’ells, ha dit la seva en una activitat en què havien d’endevinar les funcions de cada peça de Scratch Junior.

També han afrontat el repte de representar amb imaginació una situació a l’atzar com: anar d’excursió a la muntanya, marcar un gol i celebrar-lo o jugar a la pilota amb la seva mascota.

Així mateix, han descobert com poden enviar un astronauta a la lluna amb Scratch Junior, a més a més s’ho han passat d’allò més bé passant de nivell i descobrint-ne de nous amb els jocs de programació Lightbot i Bit by Bit, jocs que desafien el seu raonament lògic i que els ajuda a treure el millor d’ells.

 

 

 

Sóc Educadora, i també una "friki" de l'escriptura creativa i de la construcció de personatges, sobretot de les seves històries. Vaig topar amb el món de la robòtica una mica per casualitat, però de seguida em vaig enganxar i no va passar gaire temps fins que em vaig adonar que a penes havien nenes i noies interessades a aprendre programació. Així que em vaig dir: Mariona, això no pot ser! Vaig començar amb Scratch i MBOT, però de seguida em va picar la curiositat per saber-ne més, així que no és estrany que se'm donés per aprendre també disseny i impressió 3D. Jo sóc així, si alguna cosa m'interessa, a l'atac! Així que si m'hagués de quedar amb una cosa, no sabria que escollir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.