Extraescolar de robòtica a l’escola Nen Jesús de Praga a l’Octubre

Extraescolar de robòtica a l’escola Nen Jesús de Praga a l’Octubre

Instructora: Mariona Agulló

Els alumnes de 2n, 3r i 4t de Primària han començat aquest mes d’Octubre descobrint, els conceptes bàsics de programació amb Lightbot i han seguit amb Scratch, alguns per primer cop, i altres per segon any consecutiu, però tots amb ganes d’ensenyar i compartir el que han après a l’extraescolar i saben fer.

També han creat el seu usuari de Scratch, amb el que han descobert que poden continuar compartint els seus projectes i crear-ne de nous allà on siguin.

Amb motiu de Halloween, han creat el seu primer videojoc de persecució, alguns amb personatges i escenaris realment terrorífics, d’altra banda, algun d’ells han decidit crear un joc nou per mostrar als seus companys el que van aprendre l’any passat al’extraescolar i el que es pot arribar a aconseguir.

Sóc Educadora, i també una "friki" de l'escriptura creativa i de la construcció de personatges, sobretot de les seves històries. Vaig topar amb el món de la robòtica una mica per casualitat, però de seguida em vaig enganxar i no va passar gaire temps fins que em vaig adonar que a penes havien nenes i noies interessades a aprendre programació. Així que em vaig dir: Mariona, això no pot ser! Vaig començar amb Scratch i MBOT, però de seguida em va picar la curiositat per saber-ne més, així que no és estrany que se'm donés per aprendre també disseny i impressió 3D. Jo sóc així, si alguna cosa m'interessa, a l'atac! Així que si m'hagués de quedar amb una cosa, no sabria que escollir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.