Extraescolar de robòtica a l’escola Nen Jesús de Praga a l’Octubre

Extraescolar de robòtica a l’escola Nen Jesús de Praga a l’Octubre

Instructora: Mariona Agulló

Els alumnes de 2n, 3r i 4t de Primària han començat aquest mes d’Octubre descobrint, els conceptes bàsics de programació amb Lightbot i han seguit amb Scratch, alguns per primer cop, i altres per segon any consecutiu, però tots amb ganes d’ensenyar i compartir el que han après a l’extraescolar i saben fer.

També han creat el seu usuari de Scratch, amb el que han descobert que poden continuar compartint els seus projectes i crear-ne de nous allà on siguin.

Amb motiu de Halloween, han creat el seu primer videojoc de persecució, alguns amb personatges i escenaris realment terrorífics, d’altra banda, algun d’ells han decidit crear un joc nou per mostrar als seus companys el que van aprendre l’any passat al’extraescolar i el que es pot arribar a aconseguir.

Sóc Educadora, i també una "friki" de l'escriptura creativa i de la construcció de personatges, sobretot de les seves històries. Vaig topar amb el món de la robòtica una mica per casualitat, però de seguida em vaig enganxar i no va passar gaire temps fins que em vaig adonar que a penes havien nenes i noies interessades a aprendre programació. Així que em vaig dir: Mariona, això no pot ser! Vaig començar amb Scratch i MBOT, però de seguida em va picar la curiositat per saber-ne més, així que no és estrany que se'm donés per aprendre també disseny i impressió 3D. Jo sóc així, si alguna cosa m'interessa, a l'atac! Així que si m'hagués de quedar amb una cosa, no sabria que escollir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.